Źródło oferty
Urząd Pracy
Status
Włączone
Treść ogłoszenia
- sporządzanie jadłospisów dostosowanych do grup wiekowych wychowanków placówki zgodnie z zaleceniami Instytutu Żywienia i Żywności oraz sanepidu;
- zamawianie artykułów spożywczych do sporządzania posiłków
zgodnie z planowanymi jadłospisami;
- sprawdzanie zgodności pod względem ilościowym dostarczonych towarów z fakturą oraz sprawdzanie prawidłowości cen jednostkowych asortymentu z zawartymi umowami z kontrahentami;
- systematyczne prowadzenie bieżącego rejestru i arkusza kontroli zgodnie z zasadami Dobrej Praktyki Produkcyjnej, Dobrej Praktyki Higienicznej w ramach HACCP;
- przyjmowanie od dostawców zamówionych artykułów spożywczych
Wymagania
Wymagania: wykształcenie średnie zawodowe (gastronomiczne), rok doświadczenia zawodowego, zasady HACCP, komunikatywna znajomość języka polskiego. Praca w godz. 8:00-16:00. Zgłoszenia: e-mail: m.arak@zpow2.pl, kontakt telefoniczny: 22 691 77 42.Informacje o pracodawcy
Pracodawca: Zespół do Obsługi Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych nr 2
NIP: 5272856019
Adres: Jaktorowska 6, 01-202 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Lokalizacje
Warszawa, pow. Warszawa, woj. mazowieckie
Wynagrodzenie
od 5 310,00 do 5 830,00 PLN
Ważna do
Wymagania
Wymagania: wykształcenie średnie zawodowe (gastronomiczne), rok doświadczenia zawodowego, zasady HACCP, komunikatywna znajomość języka polskiego.
Praca w godz. 8:00-16:00.
Zgłoszenia: e-mail: m.arak@zpow2.pl, kontakt telefoniczny: 22 691 77 42.
Godzin tygodniowo
40.00
Godzin miesięcznie
160.00
Wymiar etatu
1.00
Informacje o pracodawcy
Pracodawca: Zespół do Obsługi Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych nr 2
NIP: 5272856019
Adres: Jaktorowska 6, 01-202 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Kontakt:
Telefon: 22 691 77 42
E-mail: m.arak@zpow2.pl