Przejdź do treści

KUCHARZ

Źródło oferty
Urząd Pracy
Status
Włączone
Treść ogłoszenia
Przygotowanie i obróbka składników: odpowiedzialność za staranne i higieniczne przygotowanie półproduktów (mycie, krojenie, porcjowanie) oraz obróbkę termiczną (gotowanie, smażenie, pieczenie) zgodnie z obowiązującymi recepturami i standardami jakości. Realizacja zamówień i dbałość o estetykę dań: sprawna i terminowa realizacja zamówień klienta w trakcie serwisu (mise en place, wydawka), z zachowaniem wysokiej jakości smaku i estetycznego, zgodnego ze standardami firmy, sposobu prezentacji potraw. Utrzymanie porządku i higieny stanowiska pracy: codzienne dbanie o czystość, porządek i dezynfekcję stanowiska pracy, sprzętu oraz narzędzi kuchennych, w ścisłej zgodzie z zasadami HACCP oraz przepisami sanitarnymi. Kontrola zapasów i minimalizacja strat: monitorowanie stanów magazynowych. Praca w godz. 10:00-20:00. Po okresie próbnym umowa o pracę na rok.

Informacje o pracodawcy

Pracodawca: Magdalena Kolasa

NIP: 6783140995

Adres: Walerego Sławka 11/85, 31-998 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie

Lokalizacje
Kocmyrzów, gm. Kocmyrzów-Luborzyca, pow. krakowski, woj. małopolskie
Wynagrodzenie
od 4 666,00 PLN
Ważna do
Godzin tygodniowo
40.00
Wymiar etatu
1.00
Informacje o pracodawcy
Pracodawca: Magdalena Kolasa
NIP: 6783140995
Adres: Walerego Sławka 11/85, 31-998 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Kontakt:
Osoba: Magdalena Kolasa
Telefon: 504 519 838