Przejdź do treści

BIOTECHNOLOG, SPECJALISTA DS.BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI

Źródło oferty
Urząd Pracy
Status
Włączone
Treść ogłoszenia
PROWADZENIE DOKUMENTACJI HACCP, BRC, ZAPISÓW SYSTEMU JAKOŚCI. PRZEPROWADZANIE BADAŃ MIKROBIOLOGICZNYCH SUROWCÓW I WYROBU GOTOWEGO.

Wymagania

[Umiejętność 2] : PRZEPROWADZANIE BADAŃ MIKROBIOLOGICZNYCH SUROWCÓW I WYROBU GOTOWEGO [Umiejętność 1] : ZNAJOMOŚĆ SYSTEMU HACCP, BRC

Informacje o pracodawcy

Pracodawca: FIRMA PRODUKCYJNO HANDLOWA GZ KOWALCZYK

NIP: 5741903815

Adres: Kościuszki 55, 42-160 Krzepice, powiat: kłobucki, woj: śląskie

Lokalizacje
Krzepice, pow. kłobucki, woj. śląskie
Wynagrodzenie
od 4 666,00 PLN
Ważna do
Wymagania

[Umiejętność 2] : PRZEPROWADZANIE BADAŃ MIKROBIOLOGICZNYCH SUROWCÓW I WYROBU GOTOWEGO
[Umiejętność 1] : ZNAJOMOŚĆ SYSTEMU HACCP, BRC

Godzin tygodniowo
40.00
Godzin miesięcznie
160.00
Wymiar etatu
1.00
Informacje o pracodawcy
Pracodawca: FIRMA PRODUKCYJNO HANDLOWA GZ KOWALCZYK
NIP: 5741903815
Adres: Kościuszki 55, 42-160 Krzepice, powiat: kłobucki, woj: śląskie
Kontakt:
Osoba: MONIKA KIEDOS
Telefon: 501-363-874