Przejdź do treści

PRACOWNIK WĘDZENIA NA ZIMNO

Źródło oferty
Urząd Pracy
Status
Włączone
Treść ogłoszenia
Do Twoich zadań należy: - kontrola dostarczanego mięsa; - ewidencja dostarczanych zasobów wędzarniczych oraz ich transport; - kontrola procesu produkcji, optymalizcja oraz dokumentacja; - ustawianie, obsługa, konserwacja oraz czyszczenie maszyn; - wędzenie zgodnie ze specyfikacjami.

Wymagania

Szkolenie jako rzeźnik, technika żywnoścli lub podobne. Doświadczenie zawodowe jako rzeźnik, technik żywności lub podobne. Znajomość języka niemieckiego w stopniu co najmniej komunikatywnym (B1). Znajomość procesu produkcyjnego w wędzarstwie. Wsparcie zespołu. Umiejętność zrozumienia interface produkcji, planowania oraz pakowania. Praca zespołowa, dokladność, motywacja.

Informacje o pracodawcy

Pracodawca: JACK LINK'S - LSI - Germany GmbH

Adres: Jack Link´s, LSI – Germany GmbH Eyber Straße 81 91522 Ansbach Deutschland E-mail: bewerbung.guben@jacklinks.com

Wynagrodzenie
od 37 000,00 EUR
Ważna do
Wymagania

Szkolenie jako rzeźnik, technika żywnoścli lub podobne. Doświadczenie zawodowe jako rzeźnik, technik żywności lub podobne. Znajomość języka niemieckiego w stopniu co najmniej komunikatywnym (B1). Znajomość procesu produkcyjnego w wędzarstwie. Wsparcie zespołu. Umiejętność zrozumienia interface produkcji, planowania oraz pakowania. Praca zespołowa, dokladność, motywacja.

Godzin tygodniowo
40.00
Wymiar etatu
1.00
Informacje o pracodawcy
Pracodawca: JACK LINK'S - LSI - Germany GmbH
Adres: Jack Link´s, LSI – Germany GmbH Eyber Straße 81 91522 Ansbach Deutschland E-mail: bewerbung.guben@jacklinks.com