Wymagania
Wykształcenie wyższe kierunek Technologia Żywności, Biotechnologia lub pokrewne. Znajomość prawa żywnościowego i procesów produkcji żywności. Min. 2 -letnie doświadczenie na analogicznym stanowisku w obszarze opracowywania innowacyjnych receptur dla produktów w branży spożywczej. Znajomość technologii produkcji wyrobów spożywczych. Umiejętność pracy z dokumentacją techniczną i tworzenia specyfikacji produktowych. Umiejętność kreowanie, inicjowania i zarządzania projektami. Umiejętność pracy w zespole. Wysoko rozwinięte umiejętności analitycznego myślenia i planowania. Dobra znajomość języka angielskiego będzie dodatkowym atutem.Informacje o pracodawcy
Pracodawca: U JĘDRUSIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 9442241567
Adres: Wąwozowa 34, 31-752 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Wykształcenie wyższe kierunek Technologia Żywności, Biotechnologia lub pokrewne.
Znajomość prawa żywnościowego i procesów produkcji żywności.
Min. 2 -letnie doświadczenie na analogicznym stanowisku w obszarze opracowywania innowacyjnych receptur dla produktów w branży spożywczej.
Znajomość technologii produkcji wyrobów spożywczych.
Umiejętność pracy z dokumentacją techniczną i tworzenia specyfikacji produktowych.
Umiejętność kreowanie, inicjowania i zarządzania projektami.
Umiejętność pracy w zespole.
Wysoko rozwinięte umiejętności analitycznego myślenia i planowania.
Dobra znajomość języka angielskiego będzie dodatkowym atutem.